Om Orpington.no

Det finnes flere sider på nettet og flere grupper på Facebook, men denne siden ble opprinnelig startet som resultat av et savn etter en norsk side hvor en kan lese seg opp om rasen. Blant annet så er fargegenetikken til rasen ganske omfattende, og det er ikke alltid lett å holde oversikt over hva som ligger bak eller hvilken farge som må til for å få de ulike fargevariantene. 

Orpington.no er ment til å samle informasjon slik at rasens nye og gamle entusiaster har noe å henvise til, eller å bruke i sitt eget arbeid. 

Som nybakt Orpington-eier vet jeg at det er mye jeg ikke kan, og mye jeg har å lære. Jeg håper at arbeidet med denne siden kan lære meg mer, og ingenting vil glede meg mer dersom den kan være til nytte for andre også. Da siden er splitter ny, er den også under utvikling, så vær tålmodig, og kom gjerne med innspill.

En stor, og ydmyk, takk til alle bidragsytere! 

Med vennlig hilsen Lotte

Orpington.no

kommer! 

instagram (kommer!)

Toppbilde og bilde til tekst: Eva-Lena N. Buhaug